jupííí
hej, to mě
teda udělalo velkou radost-mám 100%!navíc, když je to od
upper-intermediate…
Komentáře k článku: Identifying Errors #2
jupííí
hej, to mě
teda udělalo velkou radost-mám 100%!navíc, když je to od
upper-intermediate…
2 chybky… preparation s clenem me dostalo a pak taky Senator.. myslela jsem ze se pise s „the“
Mohla bych se zeptat, co znamená ta druhá věta? Děkuju
Mohla bych se zeptat, co znamená ta druhá věta? Děkuju
Re:
Porážku týmu způsobila špatná příprava a nedostatek kázně.
Ehm…
Tak na tomto testu jsem naprosto pohorel… Tri spatne odpovedi
80% nie je zlých
Ajaj, dvě chyby z pěti, to je zléééééé O preparation jsem
teda nevěděla, že je nepočitalelné, ale teď už si to zapamatuju
A poslední věta
mě také zmátla, musím se víc učit.....
Preparation
No tak 80 %, ale vlastně náhodou, u preparation jsem netušila, že je
bez členu, zato bych ji dala spíše s určitým, nebylo by to
logičtější?
Preparation
No tak 80 %, ale vlastně náhodou, u preparation jsem netušila, že je bez členu, zato bych ji dala spíše s určitým, nebylo by to logičtější?
Re: Preparation
ne, bylo to obecně kvůli nedostatečné přípravě, určitý člen by zde neměl opodstatnění.
Posl.věta
Párkrát už jsem slyšela věty takto použité, nebo alespoň podobně a vyjadřovaly ZDŮRAZNĚNÍ. Nevím, jestli je to spisovné nebo jestli to chápu špatně, ale nemůžeme tuto větu chápat jako důraz?
Např.: I do have a lot of work. ( = „I have a lot of work, I really do.“)
Posl.věta
Párkrát už jsem slyšela věty takto použité, nebo alespoň podobně a vyjadřovaly ZDŮRAZNĚNÍ. Nevím, jestli je to spisovné nebo jestli to chápu špatně, ale nemůžeme tuto větu chápat jako důraz?
Např.: I do have a lot of work. ( = „I have a lot of work, I really do.“)
Re: Posl.věta
Ne, tady to tak nejde, tady je vedlejší předmětná věta. Tady to jako důraz chápat nejde.
Re:
exactly
80 %, to everyone mi nějak nedošlo, ale je zvláštní že tenhle test je upper-intermediate a mám u něj lepší výsledek než z obou zbývajících testů na hledání chyb a ty jsou intermediate
ano, před podst. jmény nepočitatelnými, které popisují mentální procesy (knowledge apod.) se píše člen, pokud je před tím přídavné jméno. PREPARATION v tomto smyslu spadá do stejné kategorie, jako např. KNOWLEDGE. Proto je tam člen.
ano, před podst. jmény nepočitatelnými, které popisují mentální procesy (knowledge apod.) se píše člen, pokud je před tím přídavné jméno. PREPARATION v tomto smyslu spadá do stejné kategorie, jako např. KNOWLEDGE. Proto je tam člen.
Re: Re: Preparation
ano, ano, dekuji za vysvetleni. To jsou zaludnosti jazyku od dob Babylonske veze:-).A take dekuji za tyto stranky.
Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.
Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.