The Legend of the Apache Gold

Já také nikdy nezapomenu určité věci v této hře . flick the reins umím i poslepu,(hodně používaná věta) stejně jako go north, east, wesr, south atd., a zážitky! Jak na tu vábivou věcičku na totemu mne už dnes přivádějí k záchvatům smíchu a s ním radost, že nejsem sama, kdo se tak lopotí. Vydržte, stojí to za to. A hlavně povídejte o svých pocitech, když jste viděli orla, – já si pomyslela – ten je ale velký, v lese jsem se ducha lekla, a pak ten záchvat smíchu,,, stojí za to hrát. A pak, když sedím u ohýnku… Autor je velice hravý a zábavný.

tak a sem v koncích…už vůbec nevím co mám dělat, když vstoupím do loďky, vždycky spadnu dolů, protože nemám pádlo, které jsem nikde nenašla a nenašla jsem nic co by ho mohlo nahradit a když jsem si chtěla vyrobit kolo k vozu tak mi to taky nejde :-(

To Renousek: No ja tu lodku nejak minula, chi. Jinak to kolo – musis najit vec, u ktere kdyz ji prozkoumas, bude napsano: To by se hodilo jako kolo.

Renousek: pádlovat se musí nějakým dlouhým předmětem… ale protože jste ještě ani nevyřešila kolo, tak tu dlouhou věc ani mít nemůžete.

Kolo se nevyrábí, musíte ho najít… něco kulatého, s dírou uprostřed. :-)

Zasekla jsem se na 44 %, ale orla jsem zatim nepotkala. Zkousim ted dostat lano na skalu, ale vubec se mi nedari a to ho hazim, vazu, vesim :-D . Jde lano vubec pouzit bez dalsi „soucastky“ nebo ted musim jinudy? Nebyla by mala rada? :)

tibia: Zkuste jednoduše THROW THE ROPE.

Mám 44% a dál nevím…orel uletěl, nic v hnízdě ale není, s duchem jsem zatím nic neprovedla, vůbec nevím co teď dělat:-)

Lucii: a přes řeku jste se už dostala?

36%, nic vice me pro dnesek nenapada. Nejak nevim, jak do vseho zapada ta loose dirt… zkousela jsem po ni sjet a dostat se k te kanoi oklikou, protoze mi to pres aligatora nejde… uvidime, treba me napadne neco zitra

Mám 44% a dál nevím…orel uletěl, nic v hnízdě ale není, s duchem jsem zatím nic neprovedla, vůbec nevím co teď dělat:-)

Končím, mám jen 31% a mám pocit že už mě nikdy nic nenapadne. Uvidíme zítra.

Ano, nasedla jsem do kánoe a uhodila se do hlavy a doplula k vodopádu pokud se nepletu…

Lucii : řekla jste mu ať prozkoumá to hnízdo, nezapomeňte – examine the nest : nevěřím, že by ta mrška něco neskrýval. Je tak ohromný a člověk se ho bojí, ale když uletěl, nemáme zábrany…

mě to napslalo, že tam nic zajímavého není:-)

tak to ja toho orla zatim ani neodehnala…:(

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.