Velká seriálová soutěž 2010

Komentáře k článku: Velká seriálová soutěž 2010

Hmmm- tak toto bude sakra tazka sutaz :-) Uz klikam na youtube :-D

Odkaz na příspěvek Příspěvek od Marek Vít vložený před 15 lety

Re:

Wait and see… :-)

Re: Re:

Vsadím se, že jedna z dalších otázek bude spočítat počet disků všech seriálů :)

Hmmm- tak toto bude sakra tazka sutaz :-) Uz klikam na youtube :-D

Nechystáte do budoucna také nějakou soutěž o seriál Stargate Sg-1? Všimla jsem si, že tu probíhala soutěž o seriál Stargate Atlantis…

Odkaz na příspěvek Příspěvek od JK vložený před 15 lety

Re: Re:

Vsadím se, že jedna z dalších otázek bude spočítat počet disků všech seriálů :)

Re: Re: Re:

Teď budu muset vymýšlet nějakou náhradní…

Re: Re: Re: Re:

Promin, netusil jsm, ze to byla opravdova otazka, ciste jen odhad

Ne nebyla, jen jsem si dělal legraci. :-) Mám jiné.

You!!! :-)

Vypadá to, že tahle soutěž bude hóóódně adrenalinová :) Tak skvělé výhry, tak napínavě vytvořená pravidla … vy v nás vytváříte naprostou závislost na HFE :)

I pro vás nejspíš je každá soutěž hodně adrenalinová, když do poslední chvíle netušíte, kolik lidí se jí účastní. Ale podle čísla načtení těchto stránek to vypadá, že se jen málokdo nenechal zlákat :)

Odkaz na příspěvek Příspěvek od Martina vložený před 15 lety

Vypadá to, že tahle soutěž bude hóóódně adrenalinová :) Tak skvělé výhry, tak napínavě vytvořená pravidla … vy v nás vytváříte naprostou závislost na HFE :)

I pro vás nejspíš je každá soutěž hodně adrenalinová, když do poslední chvíle netušíte, kolik lidí se jí účastní. Ale podle čísla načtení těchto stránek to vypadá, že se jen málokdo nenechal zlákat :)

Re:

…snad někdo v průběhu odpadne:) Jinak to bude na konci ještě zajímavější:D

Odkaz na příspěvek Příspěvek od Martina vložený před 15 lety

Re:

Díky této soutěži nestihnu dohrát ani Seabase Delta :)

bami

Já mám asi hudební hluch, nebo co :-(

crippled

já to neslyším, jak mám soutěžit, když těch pár taktů nás,bez hudebního sluchu,hned na začátku vyřadí. Měli ste napsat, že je to jen pro muzikanty!!! :shock:

taky

:-) mám hudební hluch ale I did it! Byla to legrace teď mi z toho zvoní v uších. Ta da dá da dá… :-D

Odkaz na příspěvek Příspěvek od bami vložený před 15 lety

bami

Já mám asi hudební hluch, nebo co :-(

Re: bami

Právě jsem se chystala napsat, že díky mému hudebnímu hluchu mi to dalo pořádně zabrat :-)

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.