Velká seriálová soutěž 2010

Komentáře k článku: Velká seriálová soutěž 2010

Odkaz na příspěvek Příspěvek od jenda176 vložený před 15 lety

Re: Re: Jiná edice

Můžu se zeptat. Tu Futuramu musím koupit jako komplet seriál + ty 4 filmy nebo jen ten seriál. Píšete tam o dvou balení.

Re: Re: Re: Jiná edice

Prostě jde o to, aby člověk měl to samé, tedy pokud to najdete včetně těch filmů v jednom balení, tak to stačí. To upozornění bylo o té britské edici.

Ještě dotaz ohledně kurzů…protože nacházím jiné na jiných stránkách..já převáděla tady na převodníku české národní bannky ..ale je rozdíl mezi nákupem a prodejem. Nechcete nám eventuélně nějakou stránku s kurzy doporučit ? :-D

Nechtěla bych pak tolik odpovědí opravovat :-D To si máknete…

Odkaz na příspěvek Příspěvek od Kačka vložený před 15 lety

Ještě dotaz ohledně kurzů…protože nacházím jiné na jiných stránkách..já převáděla tady na převodníku české národní bannky ..ale je rozdíl mezi nákupem a prodejem. Nechcete nám eventuélně nějakou stránku s kurzy doporučit ? :-D

Re:

já napíšu cenu v originále a vedle cca cenu v korunách.Myslím, že zase přesně na koruny to nebude mít nikdo.Nejspíš stačí přibližný odhad.Můj názor.

Pořádáte naprosto skvělé soutěže a musím říct, že člověk musí hodně zapojovat hlavu… :-) Ale dnešní otázka mi dává opravdu zabrat… nebo spíš objevit požadovaný aktuální kurz je pro mě zatím velkou záhadou :?

Odkaz na příspěvek Příspěvek od Kačka vložený před 15 lety

Re:

berte to podle kurzu ČNB, ale jak tu někdo podotkl, nejde mi o přesnou cenu na koruny a haléře.

Odkaz na příspěvek Příspěvek od Pawlušška vložený před 15 lety

Nechtěla bych pak tolik odpovědí opravovat :-D To si máknete…

Re:

Nebudu vše opravovat. Budu losovat a u vylosovaných budu zpětně kontrolovat správné odpovědi. Pokud počítač vylosuje někoho, kdo neměl alespoň 12 správných odpovědí, losuje se dále. Podrobná kontrola všech, jako třeba byla u soutěže s čaji, není z časových možností možná.

Odkaz na příspěvek Příspěvek od Marek Vít vložený před 15 lety

Re:

Navíc pozor, tuto nemůžete odkládat na později, protože odpověď je závislá na některých údajích, které platí pro dnešní den. Ceny a kurz koruny se může měnit každý den.

Re: Re:

No právě !!!

Odkaz na příspěvek Příspěvek od Marek Vít vložený před 15 lety

Re:

Navíc pozor, tuto nemůžete odkládat na později, protože odpověď je závislá na některých údajích, které platí pro dnešní den. Ceny a kurz koruny se může měnit každý den.

Re: Re:

Jen aby se ceny nezměnili dnes a pak budou dvě správné odpovědi… :-)

Dawson's creek

Trocu mě mate že na americkém amazonu má kompletní série dawsons'creek jen 24 disků, kdežto na britské 34. Přitom obě mají být kompletní.

Už mi z toho hledání jde hlava kolem, ale je možné,že na britském amazonu the west wing už během mého hledání zlevnil? Všechno jsem si (včetně ceny znovu kontroloval) s mým documentem a najednou jsem zjistil že to stojí zhruba o linru méně, Upsat jsem se mohl těžko, protože tvrdě využívám klávesových zkratek :-)

No to riadne tazke otazky aj su…by mal byt odmeneny kazdy:)

Odkaz na příspěvek Příspěvek od potter vložený před 15 lety

Už mi z toho hledání jde hlava kolem, ale je možné,že na britském amazonu the west wing už během mého hledání zlevnil? Všechno jsem si (včetně ceny znovu kontroloval) s mým documentem a najednou jsem zjistil že to stojí zhruba o linru méně, Upsat jsem se mohl těžko, protože tvrdě využívám klávesových zkratek :-)

Re:

Ano, ceny se průběžně mluví… ale během jednoho dne snad k ničemu takovému nedojde a když, tak to budou spíše maličné rozdíly. Rozhodně nebudu uznávat jen přesně to, co vyšlo mě. ŘEkněme že budu uznávat +/- 1000 Kč.

Odkaz na příspěvek Příspěvek od MonasMoon vložený před 15 lety

No to riadne tazke otazky aj su…by mal byt odmeneny kazdy:)

Re:

Jedinou odměnu, kterou můžu nabídnout všem, je dobrý pocit, že se dostali do finále.

Nevím, jak vám, ale mně se ne a ne zobrazit ty americké stránky :( Asi nečekali, že budou mít takovou návštěvnost z ČR během jednoho dne :)

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.