Musí tam být název Thanksgiving povinně, nebo prostě epizodu, která se týká celkově díkůvzdání?
Komentáře k článku: Velká seriálová soutěž 2010
Musí tam být název Thanksgiving povinně, nebo prostě epizodu, která se týká celkově díkůvzdání?
Re:
Myslím, že zadání je jasné.
tak tohle by bylo dneska jsem kvůli soutěži úspěšně připálila oběd a
nakonec jsem to musela jít dodělat až teď večer:D
Tak obrázkové otázky mám nejradeji !
U této (jako ostatně asi u všech jsem se nejdříve
trochu lekl, ale s tou tolerancí by to mělo být v pohodě…
MARKU,
Když jste „earlier this year“ fotil ty seriály, dělal jste to s už
s tím, že tu fotku použijete pro otázku v předvánoční soutěži???
:
:
:
To byl asi záměr vyfotit to tak aby to moc nešlo zvětšit a zároveň
i přečíst
no to je tazka otazka, ked to nejde poriadne precitat niektore:)
pomocka
Celkom mi pomohla Marekova pomocka pod tou minulou sutazou: chodte na amazon a porovnavajte obrazky:) Takze…diky:)
ufuf fakt tazka otazka aspon pre mna, idem si oci vyocit:)
Důslednost se očividně vyplácí, protože dnešní úlohu mám hotovou už
od začátku soutěže – zahrnula jsem ji tenkrát do otázky č.1
Takže dneska mám Havaj!:D
![]()
![]()
Důslednost se očividně vyplácí, protože dnešní úlohu mám hotovou už od začátku soutěže – zahrnula jsem ji tenkrát do otázky č.1
Takže dneska mám Havaj!:D
Re:
Vidíte, to mě nenapadlo.
MARKU,
Když jste „earlier this year“ fotil ty seriály, dělal jste to s už s tím, že tu fotku použijete pro otázku v předvánoční soutěži???
:
:
:
Re:
Nene, to už jsem měl asi čtyři z těch v této soutěži koupené, ale
tak detailně jsem soutěž tak dlouho dopředu neplánoval.
Re:
Vidíte, to mě nenapadlo.
Re: Re:
ale nemuseli jsme tu soutěž zahrnout v první otázce, že ne?
Nebo…:-O
Re:
Vidíte, to mě nenapadlo.
ajaj a teray viem, ze v tej jednotke som serialy z tejto velkej aprilovej sutaze nazapocitala:), idem opravovat heh
ajaj a teray viem, ze v tej jednotke som serialy z tejto velkej aprilovej sutaze nazapocitala:), idem opravovat heh
Re: Re: Re:
No, já je tam radši započítala, protože de facto ta soutěž splnila všechny podmínky, které soutěž potřebuje pro to aby byla soutěží – byla zveřejněna, měla pravidla, cenu a nakonec i vítěze…dlouho jsem přemýšlela jestli to počítat či nepočítat, ale pak mi došlo, že kdybych jí nezapočítala a kvůli tomu nemohla hrát o ceny, že bych sama se sebou dlouho nepromluvila…a to by bylo zlý:D
Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.
Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.