Velká seriálová soutěž 2010

Komentáře k článku: Velká seriálová soutěž 2010

Odkaz na příspěvek Příspěvek od Nendilka vložený před 15 lety

Re: Re: Re:

No, já je tam radši započítala, protože de facto ta soutěž splnila všechny podmínky, které soutěž potřebuje pro to aby byla soutěží – byla zveřejněna, měla pravidla, cenu a nakonec i vítěze…dlouho jsem přemýšlela jestli to počítat či nepočítat, ale pak mi došlo, že kdybych jí nezapočítala a kvůli tomu nemohla hrát o ceny, že bych sama se sebou dlouho nepromluvila…a to by bylo zlý:D

Re: Re: Re: Re:

Nemusela tam být… tu jsem nebral jako vážnou soutěž.

Question 12

Stačí napsat jen název série nebo musíme vypsat i čísla jednotlivých sezón?

No, já je tam radši započítala, protože de facto ta soutěž splnila všechny podmínky, které soutěž potřebuje pro to aby byla soutěží – byla zveřejněna, měla pravidla, cenu a nakonec i vítěze…dlouho jsem přemýšlela jestli to počítat či nepočítat, ale pak mi došlo, že kdybych jí nezapočítala a kvůli tomu nemohla hrát o ceny, že bych sama se sebou dlouho nepromluvila…a to by bylo zlý:D

..se mi ulevilo…

Odkaz na příspěvek Příspěvek od Klára vložený před 15 lety

Question 12

Re: Question 12

Jen název seriálu, jinak by Marek nepsal tohle:

„If you see at least one season of the show, it counts.........you can either miss one show or include one that is not actually there“

..podle mého…

Odkaz na příspěvek Příspěvek od orim vložený před 15 lety

Jen název seriálu, jinak by Marek nepsal tohle:

„If you see at least one season of the show, it counts.........you can either miss one show or include one that is not actually there“

..podle mého…

Re: Re: Question 12

A jéje…tohle byla tak trochu pomůcka ke znění otázky.
To jsem nechtěl. Radši to zítra, Marku, vymažte.

Odkaz na příspěvek Příspěvek od Klára vložený před 15 lety

Question 12

Stačí název seriálu.

mně taky :)

fuuha- no oci ocim a nic nevidim- ja som slepa- tusim pockam na manzela :-D

Já to tušila! Otázky/úkoly jsou zatím vážně superchytře vymyšlené. U některých si člověk sice pěkně mákne (viz ta dnešní), ale na druhou stranu mi většina otázek přijde dost lehká, popravdě jsem čekala mnohem větší masakr. To bude asi takový malý dárek útěchy :-D

Ha a to jsem si myslela, že po včerejší otázce už hůř být nemůže… :-)

Tak odvolávám, co jsem odvolal… :-D Ono tam těch příspěvků zase tak moc není. Naštěstí.. :-D

OMG – já už ani dospat nemůžu, první co ráno dělám je, že pouštím počítač a koukám na novou otázku – a co dnes nevidím – za okny spousta mokrého a studeného sněhu a na HFE pro změnu počítání :/ To bude den

Odkaz na příspěvek Příspěvek od guenuche vložený před 15 lety

OMG – já už ani dospat nemůžu, první co ráno dělám je, že pouštím počítač a koukám na novou otázku – a co dnes nevidím – za okny spousta mokrého a studeného sněhu a na HFE pro změnu počítání :/ To bude den

Re:

Víc počítacích už nebude. :-)

13. otázka

Ve fóru jsi Marku napsal 2 příspěvky, které se týkají dnešní otázky. Máme počítat oba, nebo jen ten novější? Ale zase když píšeš ALL THE POSTS, předpokládám, že oba.

Odkaz na příspěvek Příspěvek od JK vložený před 15 lety

13. otázka

Ve fóru jsi Marku napsal 2 příspěvky, které se týkají dnešní otázky. Máme počítat oba, nebo jen ten novější? Ale zase když píšeš ALL THE POSTS, předpokládám, že oba.

Re: 13. otázka

jasně, oba. :-) Akorát v tom druhém jsem zopakoval, co bylo v prvním, takže ten se počítá jen jednou. :-)

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.