Velká seriálová soutěž 2010

Komentáře k článku: Velká seriálová soutěž 2010

Odkaz na příspěvek Příspěvek od Marek Vít vložený před 15 lety

Re:

Víc počítacích už nebude. :-)

Re: Re:

To jste mě uklidnil :-) tak jsem to snad dopočítala :-)

Odkaz na příspěvek Příspěvek od Marek Vít vložený před 15 lety

Re: 13. otázka

jasně, oba. :-) Akorát v tom druhém jsem zopakoval, co bylo v prvním, takže ten se počítá jen jednou. :-)

Re: Re: 13. otázka

Ok, budu tedy muset změnit :)

Nechala jsem se inspirovat a taky si sepsala svůj seznam. Napíšu ho ale až zítra, abych dneska kolegy soutěžící nemátla :-)

Mám dotaz, ale nechci tu moc prozrazovat, tak doufám, že to bude pochopitelné. Máme počítat i ty posty ve kterých není správný počet těch seriálů? Technicky by se počítat neměly, když to máte v zadání ještě zvírazněné úvozovkama…

mna skor zaujima ze vy ste za seba napisal 2 zoznamy, kazdy ratat samostatne?

Odkaz na příspěvek Příspěvek od guenuche vložený před 15 lety

Nechala jsem se inspirovat a taky si sepsala svůj seznam. Napíšu ho ale až zítra, abych dneska kolegy soutěžící nemátla :-)

Re:

Klidně můžete, je jasně napsáno, že se počítají jen ty, které byly vloženy před dneškem.

Odkaz na příspěvek Příspěvek od crazyflower vložený před 15 lety

Mám dotaz, ale nechci tu moc prozrazovat, tak doufám, že to bude pochopitelné. Máme počítat i ty posty ve kterých není správný počet těch seriálů? Technicky by se počítat neměly, když to máte v zadání ještě zvírazněné úvozovkama…

Re:

Ano, i ty. V uvozovkách je ‚TOP TEN‘ právě z toho důvodu, že to není vždy desítka. Když jich někdo má pět, tak je samozřejmě počítejte taky.

Odkaz na příspěvek Příspěvek od MonasMoon vložený před 15 lety

mna skor zaujima ze vy ste za seba napisal 2 zoznamy, kazdy ratat samostatne?

Re:

Ano, můžete počítat každý, ovšem ten původní je v druhém ještě jednou okopírovaný, takže ten počítejte jen jednou.

Ani to nat dlouho netrvalo…
Ale záludná otázka to je!
:-)
Počítejte pozorně!

Odkaz na příspěvek Příspěvek od orim vložený před 15 lety

Počítejte pozorně!

Re:

nat = TAK :-)

Počítejte pozorně!

Re:

Pravda. Musí se pozorně počítat. Málem jsem přehlédl :-)

Počítejte pozorně!

Re:

Přepočítávala jsem to 3× – nutno dodat že pokaždé to vyšlo malinko jinak – nakonec jsem si prostě dělala „čárky“ do excelovské tabulky.

Odkaz na příspěvek Příspěvek od guenuche vložený před 15 lety

Re:

Přepočítávala jsem to 3× – nutno dodat že pokaždé to vyšlo malinko jinak – nakonec jsem si prostě dělala „čárky“ do excelovské tabulky.

Taky jsem to radši vzala několikrát…úžasné je že nám tahle soutěž ukáže i místa na tomhle webu do kterých člověk většinou nezabrousí…

Odkaz na příspěvek Příspěvek od danae13 vložený před 15 lety

Taky jsem to radši vzala několikrát…úžasné je že nám tahle soutěž ukáže i místa na tomhle webu do kterých člověk většinou nezabrousí…

Re: Re: Re:

To je pravda :-)

That's it!!! I am officially out of the competition :--) I don't have the guts for these questions any more. I have made my decision!

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.