Soutěž o seriál BONES na DVD

Komentáře k článku: Soutěž o seriál BONES na DVD

Odkaz na příspěvek Příspěvek od Comedian vložený před 15 lety

Kosticka je jasna, ale ta souvislost s obalem dvd??? Mam jich nekolik :oops: – asi si hodim minci.

Re:

S tím, co je tu na obrázku. Nemusíte žádné hledat.

Odkaz na příspěvek Příspěvek od Comedian vložený před 15 lety

Kosticka je jasna, ale ta souvislost s obalem dvd??? Mam jich nekolik :oops: – asi si hodim minci.

Re:

Ta suvislost je jednoznacna a ocividná … :-)

Odkaz na příspěvek Příspěvek od AdrianaXXX vložený před 15 lety

Re:

Ta suvislost je jednoznacna a ocividná … :-)

Re: Re:

Uz jsem na to asi kapnul, ale fantazie pracovala :-D

Tato soutěž se mi moc líbí. Zatím jsem se nepředřela. Ale s tím asi nemám počítat až do konce, že? :-D

Včera hvězda a dnes zase mimoň? :shock: …to snad ne!!!

To je v háji, včera jsem neměla přístup k internetu a druhá kost, už není k dispozici…:(

Odkaz na příspěvek Příspěvek od Stepaaanka vložený před 15 lety

To je v háji, včera jsem neměla přístup k internetu a druhá kost, už není k dispozici…:(

Re:

…to je škoda :-(

První kost jsem nezvládla, ale další dvě už mám. Taky jsem si kvůli soutěži přidala do profilu ikonu našeho „chlupáče“ :-)
Doufám, že mi ji brzy autorizují. Přece jen má lepší čich … a fůra kostí nás ještě čeká

…je to marné, je to marné, je to marné! :-)

Oléééé, mám!!! Ještě žiju!!! :-D

hm

Tak tu čtvrtou otázku teda nedám :-(

Tak čtvrtá otázka je zákeřná :). Odpověď sice jednoduchá, ale jak najít ten okruh, to byl oříšek. Ale podařilo se, kostička je poměrně schovaná :)

4.kost

Tak mám 4.kost, ale šla jsem si pro 3.úkol :-) Tak jsem trojku bohužel prošvihla.

jo :-)

Mám… no to mě podrž :-D

Kdo se díval na Bones ve čtvrtek 13.1., tak tam to povolání zrovna zaznělo. :-D.

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.