Soutěž o seriál BONES na DVD

Komentáře k článku: Soutěž o seriál BONES na DVD

skvělej seriálek, souhlasím, dneska to bylo jednoduché :D

Dnes super 2min.!! 8-)

Odkaz na příspěvek Příspěvek od Lenka vložený před 15 lety

Dnes to bylo docela lehké. Jediné nad čím jsem musela přemýšlet, bylo, co myslíte tou chybnou variantou :D

Re:

Souhlasím, nenapadlo by mě to psát jinak než tak, jak to má být správně.

Mám ji taky. Jupíííí :-)

dneska to fakt stálo zato…! :-)

5. otázka

Dnešní 5. otázka je snad nejhorší otázka, kterou jsem na HFE viděl :) Spočítat DVDčka u seriálů jsem zvládl, spočítat měsíce jsem zvládl, ale převádět do desítkový soustavy? No, to se ještě uvidí, jestli to zvládnem :) Zatím to ale tak bohužel po hodině a půl práce nevypadá…

Odkaz na příspěvek Příspěvek od JK vložený před 15 lety

5. otázka

Dnešní 5. otázka je snad nejhorší otázka, kterou jsem na HFE viděl :) Spočítat DVDčka u seriálů jsem zvládl, spočítat měsíce jsem zvládl, ale převádět do desítkový soustavy? No, to se ještě uvidí, jestli to zvládnem :) Zatím to ale tak bohužel po hodině a půl práce nevypadá…

Re: 5. otázka

Tak dnešní otázku jsem si schválně zkusil, i když nesoutěžím. Kost jsem našel po asi půlhodině práce, rozhodně bych neřekl, že je to nejhorší otázka :-D

Ohledně samotného převádění, program, co to zvládne, je součástí snad každého normálního současného operačního systému. Ale naučit se to dělat jen s tužkou a papírem určitě nikomu neuškodí :-)

No tak převádět do desítkové soustavy neumím, ale bylo mi to tak nějak vysvětleno a konečně to mám. Takže, hurá. =D

Odkaz na příspěvek Příspěvek od Archer vložený před 15 lety

Re: 5. otázka

Tak dnešní otázku jsem si schválně zkusil, i když nesoutěžím. Kost jsem našel po asi půlhodině práce, rozhodně bych neřekl, že je to nejhorší otázka :-D

Ohledně samotného převádění, program, co to zvládne, je součástí snad každého normálního současného operačního systému. Ale naučit se to dělat jen s tužkou a papírem určitě nikomu neuškodí :-)

Re: Re: 5. otázka

Převádění jsem se už naučil, horší je, že mám v některé odpovědi chybu a tudíž mi to nevychází. :-)

To bych nikdy neřekl, že se tu naučím i převádět do desítkové soustavy..
no a další kost je doma, ale chvilku mi to zabralo :-)

Tak teda, dneska to dalo zabrat. Díky googlu a papíru a tužce jsem se naučila převádět, což jsem teda v životě nezkoušela a po opakované kontrole všech odpovědí jsem kostičku našla. Dobrou noc. :-)

Odkaz na příspěvek Příspěvek od JK vložený před 15 lety

Re: Re: 5. otázka

Převádění jsem se už naučil, horší je, že mám v některé odpovědi chybu a tudíž mi to nevychází. :-)

Re: Re: Re: 5. otázka

Jo, některé otázky jsou trošku zákeřné :-D

yes, indeed

už ji zkoumám pod mikroskopem…

Uf. Dneska makačka, ale mám to.

Tak dnes to bylo náročné. Převod problém nebyl, otázky byly trochu zákeřně podané :D. Proto mi vyšly čtyři čísla a i pak jsem málem kost nenašla :D. Ale mám :D!

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.