Soutěž o seriál BONES na DVD

Komentáře k článku: Soutěž o seriál BONES na DVD

Odkaz na příspěvek Příspěvek od Lioness vložený před 15 lety

No tomuhle říkám normální otázka :-). Dnes se mě to líbilo.

Re:

jojo, paní inženýrko, vám se to mluví, to my chudáčci, kteří jsme dvojkovou soustavu zahlédli leda v rychlíku to máme setsakra těžší, Po včerejším oslavujícím dni jsem půlnoc úspěšně zaspala a dnes kouknu , že si najdu kostičku a honem jsem to zase zavřela jak jsem se lekla. Na to si budu muset udělat čas, až přestane bolehlav :D
A to vůbec netuším jak z těch jedniček a nul udělám smysluplné číslo. :) Pokud se prokousám sedmi! otázkami.
Dnes si na nás Marek smlsnul.

Už jsem to chtěla vzdát, ale konečně se povedlo :-D

to je podraz na nematematiky! odpovědi má ok. s pomocí net kalkulačky mi to ale dává asi špatné číslo!!! je jasné že kost nemám a zavřeli, protože hledám kosti a zapomněla na čas!! :-D

Odkaz na příspěvek Příspěvek od Kate007 vložený před 15 lety

to je podraz na nematematiky! odpovědi má ok. s pomocí net kalkulačky mi to ale dává asi špatné číslo!!! je jasné že kost nemám a zavřeli, protože hledám kosti a zapomněla na čas!! :-D

Re:

oprava – zavřeli mi pekárnu

Re:

…nebo že bych chybná odpověď, ale to není možná

Sbírka obohacena, mohu se těšit na zítřek. Po kvapném zodpovídání otázek jsem však ztratila půl hodiny, protože jsem si jednu otázku přečetla jen letmo a tak jsem se nachytala na obecně známou věc. Po kontrole odpovědí už to byla hračka.

Re:

Olalááááá , já se nezváááám! Mááám jí!! A navíc umím tu matiku, nevím na co mi tu bude, ale jsem dost dobrááá!

Otázky byly snadné, ale ten převod z dvojkové soustavy stál zato :D Aspoň jsem se naučila něco nového:)

Odkaz na příspěvek Příspěvek od georgia vložený před 15 lety

Re:

jojo, paní inženýrko, vám se to mluví, to my chudáčci, kteří jsme dvojkovou soustavu zahlédli leda v rychlíku to máme setsakra těžší, Po včerejším oslavujícím dni jsem půlnoc úspěšně zaspala a dnes kouknu , že si najdu kostičku a honem jsem to zase zavřela jak jsem se lekla. Na to si budu muset udělat čas, až přestane bolehlav :D
A to vůbec netuším jak z těch jedniček a nul udělám smysluplné číslo. :) Pokud se prokousám sedmi! otázkami.
Dnes si na nás Marek smlsnul.

Re: Re:

Na internetu najdete, jak postupovat při převádění. =)

Odkaz na příspěvek Příspěvek od Petra vložený před 15 lety

Re: Re:

Na internetu najdete, jak postupovat při převádění. =)

Re: Re: Re:

Pomůže i obyčejná kalkulačka ve Windowsech (pokud ji teda přepnete do vědeckého modu). :)

Otázky snadné pro toho, kdo se na seriál díval, ale najít vše na internetu (nebo používat hlavu) není úplně legrace. Ale mam ji :-)

Odkaz na příspěvek Příspěvek od Pavel vložený před 15 lety

Re: Re: Re:

Pomůže i obyčejná kalkulačka ve Windowsech (pokud ji teda přepnete do vědeckého modu). :)

Re: Re: Re: Re:

Neraďte, jen ať se to naučí na papíře, když chtějí. :-)

taky jsem to chtěla vzdát, ale také se povedlo :-D Lidi nevzdávejte to :-)

ano, nebylo to úplně lehké a převádět do jiné soustavy také neumím, přesto jsem to našla a mám kost! :-)

Matematika na HFE

Žasnu nad nápady při sestavování soutěžních úkolů. Opravdu by mě ani ve snu nenapadlo, že v soutěži na HFE budu potřebovat převod z dvojkové do desítkové soustavy.Dnešní kost mám a těším se na další zapeklité úkoly.

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.