Soutěž o seriál BONES na DVD

Komentáře k článku: Soutěž o seriál BONES na DVD

Už jsem taky na pokraji sil :( Včera to byla „brnkačka“, ale dneska … no, ještě chvíli budu bojovat … tak uvidíme.

Odkaz na příspěvek Příspěvek od georgia vložený před 15 lety

Re: Nápověda

Je ale fakt, že je to trochu neobvyklé slovo (alespoň pro mne), já na něj přišla taky náhodou, že jsem v zoufalství šla načerpat inspiraci do doporučených sekcí na začátku otázky. :)

Re: Re: Nápověda

Máááááááááááá­áááááááám !! Děkuji za tip ;-) máte pravdu, ten odkaz je opravdu dobry inspirační zdroj :o)

Výtečná hra, nejprve tři pokusy na papír, pak chvíle matematiky …a zadařilo se :)

Odkaz na příspěvek Příspěvek od Martina vložený před 15 lety

Už jsem taky na pokraji sil :( Včera to byla „brnkačka“, ale dneska … no, ještě chvíli budu bojovat … tak uvidíme.

Re:

Včera a brnkačka? To teda nevím :-(. Ze včerejška kost nemám a to tvrdím, jak jsem matematický typ, a proto mi nejdou jazyky :-)
PS: Vím, že s tady tou výmluvou neuspěji ;-)

Konečně, dnes to tedy dalo zabrat :D

Jupííííííííí :) Tak bohužel musím říct, že to byl omyl, že jsem to našla :) udělala jsem překlep … ale kostiska mám :) Já jsem tak šťastná :)

No ještěže byla ta neděle…

Odkaz na příspěvek Příspěvek od bami vložený před 15 lety

No ještěže byla ta neděle…

Re:

Na pracovní dny mám připravené zase jednodušší kousky, nebojte.

Fíha, dalo to zabrat, ale povedlo se.

Je to neuvěřitelné, ale je na světě!!!

Maaaaam – dakujem pekne za rady :-D bez nich by som si neporadila – a to sme s manzelom rozmyslali cely den.

Odkaz na příspěvek Příspěvek od Lucie.cz vložený před 15 lety

Re:

Včera a brnkačka? To teda nevím :-(. Ze včerejška kost nemám a to tvrdím, jak jsem matematický typ, a proto mi nejdou jazyky :-)
PS: Vím, že s tady tou výmluvou neuspěji ;-)

Re: Re:

Tak mně přálo štěstí, že seriál moc dobře znám (i když jsem se taky unáhlila a udělala pár zbytečných chyb) a že jsem studovala školu z části zaměřenou na informatiku … ale dnes to teda pro mě byla dřina … tak ať se daří :)

Líbí se mi, že na každou odpověď se musí jít úplně jinak, ale trochu mám strach, co přinesou dny příští :-D :shock: 8-)

Sláááva!!!

Tak tohle mi snad nikdo neuvěří jak jsem našla dnešní kostičku :-)

Odkaz na příspěvek Příspěvek od Pawlušška vložený před 15 lety

Sláááva!!!

Tak tohle mi snad nikdo neuvěří jak jsem našla dnešní kostičku :-)

Re: Sláááva!!!

Jak? :-)

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.