Soutěž o seriál BONES na DVD

Komentáře k článku: Soutěž o seriál BONES na DVD

Jehla – pardon kost v kupce sena nalezena, stručná odpověď načtnutá. Přeji všem úspěch při pátrání.

Ták, kostička také uložena. O otázečka zodpovězena, pokusila jsem se o anglickou verzi, ani nechci vědět, kolik tam mám chyb. =D

Zrovna nedávno jsem si tenhle článek četla, tak jsem si ho teď přečetla znovu a o něco pozorněji :-D Odpověď na otázku bude těžší…

hopsa

– to FIND this BONE was a sweet piece of cake. Hope another deSSert is coming soon.

Tak konečně zase otázka pro normální lidi :-) A moje zlomená kost :-)

Včerajšiu kosť nemám, ale dnes za dve minútky. :-)

Osm odpovedi, osm kosticek – at uz losovani dopadne jakkoliv, moc dekuji za soutez , pri ktere jsem se uzasne bavil a jako bonus se o kousek posunul v anglictine. Marku mate muj uprimny obdiv a patri Vam i velike podekovani.
PS:Jasne, ze se tesim i na dva zbyvajici ukoly ;)

Kostička nalezena hned – nedávno jsem ten článek četla (kdo soutěžil poslední doutěž o seriály, tak jistě taky :-D)

Jehla v kupce sena nalezena… :-)

Už aby byl večer a naskočila 9.kostička!

Kostičku jsem našla, až když jsem si článek přečetla potřetí a nahlas :D

Pohoda

Děkuji, že dnes nalezení kostičky bylo opravdu lehké. Skrytě doufám, že to tak bude pokračovat až dokonce soutěže. 8-)

Taky jsem si to musela párkrát přečíst. Trochu jsem čekala „chyták“ a víc jsem se soustředila na jiná místa. Ale kostičku mám :-)

Já to nemůžu najít, beztak čtu špatný článek.

Klobouk dolů

Pane učiteli, nejenomže se nám staráte o výbornou zábavu spojenou s učením angličtiny, ale ještě nás některé nenápadně učíte pronikat do tajů počítače. Znovu díky :-)

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.