Soutěž o seriál BONES na DVD

Komentáře k článku: Soutěž o seriál BONES na DVD

Odkaz na příspěvek Příspěvek od lancaster vložený před 15 lety

Re:

Neznáte? Strýček Google a teta Wikipedie :-)

Re: Re:

To je fakt dobrý. :D

No, len strýček Google je dobrý zradca. Tvári sa divne a zaryto mlčí. :-(

Tak nakonec to nebylo tak těžký. Jen se nestydět optat strýčka.

Nakonec úspěch. Však jsem na strejdu Googla kladla jeden požadavek za druhým, až jsem ho dostala tam, kam jsem potřebovala. :-D

Dneska fajn a kostička je ne svém místě :-)

Už jsem to chtě vzdát, ale povedlo se. Byla jsem na uvedené stránce snad 15×, ale kostičku jsem vždy přehlédla, až najednou.....ejhle a byla tam.....

Odkaz na příspěvek Příspěvek od Neregistrovaný uživatel vložený před 15 lety

Re: Re:

oléé ve stresu funguji nejlíp, pochopila, našla, jsem šťastná!!!!…a nebylo to lehké a to je pondělí!! :-)

Re: Re: Re:

..to jsem byla já

Já jsem dneska v šoku. Jak říká Georgia, také neumím ´gůglit´, ale vyšlo to hned na první pokus!!! :-D

tak já už vážně nevím.. doted jsem si myslela, že vyhledávač celkem zvládám, ale po dnešní otázce jsem v koncích :? furt mi to píše, že nic nebylo nalezeno a už to ani nenajde věci, který na těhle stránkách jsou! tak já to vzdávám, snad příští otázky budou lehčí :oops:

Odkaz na příspěvek Příspěvek od Lucka.H vložený před 15 lety

tak já už vážně nevím.. doted jsem si myslela, že vyhledávač celkem zvládám, ale po dnešní otázce jsem v koncích :? furt mi to píše, že nic nebylo nalezeno a už to ani nenajde věci, který na těhle stránkách jsou! tak já to vzdávám, snad příští otázky budou lehčí :oops:

Re:

Rozhodně to nevzdávej. Jen popřemýšlej, co přesně hledáš. Pak uvidíš, jak rychle to bude :-)

Strejda G rules!!!
Dík za poklidný večer s hfe…

(kdyby tak ještě nescházely ty poslední 3 otázky…už vidím ten stres jak je čtu..!)

Tak tohle (8) je/byla fakt funny otázka :-)

Zítra mám od Bones padla…

Dobrou!

Tak tohle byla záludná kostička. Nejprve jsem článek jen tak přelétla, až teprve podruhé, při důkladném čtení se slovíčko objevilo. Kostička uložena. Hezkou zábavu i ostatním. :-)

8.kostička doma a ještě jsem si přečetla zajímavý článek a to dvakrát! :-D Dobrou noc

Kostička nalezena a uložena, otázku si promyslím zítra.

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.