Soutěž o seriál BONES na DVD

Komentáře k článku: Soutěž o seriál BONES na DVD

Odkaz na příspěvek Příspěvek od Anna Šachová vložený před 15 lety

já ještě nemám ty dvě předchozí… doufám, že kosti další dny nikam nemizí :-)

Re:

Kost je tam vždy jen jeden den! Takže už zmizely…ale dvě mohou chybět, takže je ještě šance na pokračování v soutěži, pokud všechny předchozí a následující už budete mít :-)

Tak konečně – kůstka i odpověď jsou doma :-) Nejhorší bylo najít kost, pak uš to šlo snadno. Bylo načase, předchozí dvě nemám :-( .

Konečně se mi to po mnoha pokusech podařilo :-D

Help :oops:
vždyť já normálně najdu vždycky všechno a teď nic. Asi nechápu zadání nebo co. Na googlu není žádný neandrtálec a když, tak tam není kostička. Co dělám špatně?

Odkaz na příspěvek Příspěvek od Leona Maříková vložený před 15 lety

vždyť já normálně najdu vždycky všechno a teď nic. Asi nechápu zadání nebo co. Na googlu není žádný neandrtálec a když, tak tam není kostička. Co dělám špatně?

Re:

fígl je v přesnosti zadání do vyhledávače – mě se to podařilo až po x-tém pokusu

Dneska lehoučké. To je dobře. Po včerejšku jsem měla pořádně zamotanou hlavu. :-)

Odkaz na příspěvek Příspěvek od Marek Vít vložený před 15 lety

Re:

Po tom víkendu jste si to zasloužili…

Re: Re:

Aspoň že máte uznání :-)

Odkaz na příspěvek Příspěvek od Leona Maříková vložený před 15 lety

Re:

Tak si ještě jednou přečtěte zadání, v klidu, bez paniky a zadejte to tam přesně, jak je v zadání! Pak to bude hned! Víc už radit nemůžu…

Tak dneska taky hotovo :) Nezabralo to příliš času, ale než jsem se zorientovala, tak to chvíli trvalo. A takhle jsem na googlu taky ještě nehledala – díky za novou zkušenost :)

Donutila jsem google najít neandrtálce anglicky ve fóru těchto stránek, ale žádná kost tam není? Nějak tomu nerozumím. :?:

Odkaz na příspěvek Příspěvek od spidrova vložený před 15 lety

Donutila jsem google najít neandrtálce anglicky ve fóru těchto stránek, ale žádná kost tam není? Nějak tomu nerozumím. :?:

Re:

je ještě jedna stránka s tímto slovem, musíte hledat dál. Také jsem na to narazila.

ok

tak dneska to bylo pro mě nejrychlejší vyřešení otázky za celou soutěž :D

Strýček Google, pěkné pojmenování :-) Jinak jednoduchá otázka po náročném víkendu.

Odkaz na příspěvek Příspěvek od Pavel vložený před 15 lety

Re: Re:

A coz si precist tu vetu, ve ktere byla ta zminka a neandrtalcich? A pak dotaz na google.:)

Re: Re: Re:

..no však ano, to mě taky napadlo až jsem to napsala! byla jsem pod tlakem v práci :-)

Odkaz na příspěvek Příspěvek od Chrissy vložený před 15 lety

Strýček Google, pěkné pojmenování :-) Jinak jednoduchá otázka po náročném víkendu.

Re:

Neznáte? Strýček Google a teta Wikipedie :-)

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.