Soutěž o seriál BONES na DVD

Komentáře k článku: Soutěž o seriál BONES na DVD

Odkaz na příspěvek Příspěvek od Jakab vložený před 15 lety

Já to nemůžu najít, beztak čtu špatný článek.

Re:

Jsem na tom úplně stejně :/

Odkaz na příspěvek Příspěvek od Pawlušška vložený před 15 lety

Re:

Jsem na tom úplně stejně :/

Re: Re:

Kaša no…

Dneska jsem kostičku hledala asi půl hodiny. Jinak děkuji za moc pěknou soutěž :-)

právě jsem ztratila šanci se vůbec zúčastnit :-) vy ostatní, co jste úspěšně kosti vždy našly, vydržte až do konce! je to milá soutěž!

Dnešní otázka mi dala nejmíň práce, asi jako satisfakce za sobotu, kdy jsem pohořela …

Technický dotaz

Teprve dnes jsem si všimla, že kosti se mají ukládat způsobem
„uložit obrázek jako“, zatímco já obrázek kopíruju. Nevidím v tom rozdíl… Je to špatně :?:

Ako „uskladniť“ kostí je nepodstatné. Hlavne, že ich máte všetky pekne pokope.

Předposlední otázka je celkem snadná, všechno se dá v pohodě najít :) Teď ještě vymyslet odpověď na otázku, ale to by snad nemělo být tak těžké…

Dnešní otázka podle mého gusta, stránky HFE miluji. Takže to bude pro mne hračka. A ještě si mile zavzpomínám. :-)

Deváty úkol splněn… Jsem zvědavá jaká bude ta poslední? Lehká? Těžká? Uvidíme :-)

mám problém s d), jdu spát, zítra dodělám. Dobrou noc

Další kostička je doma. Historii podrobně neznám, ale všechno se dalo najít. Navíc jsem přitom objevila zase spoustu zajímavých článků. :-)

Kostička nalezena, ale hledání dlouhé. Poprvé se mi nic nezobrazilo, ani po dvojí kontrole všech odpovědí. Pak jsem zjistila, že jsem si jednu otázku přeformulovala a našla jsem úplně něco jiného. Už se těším na poslední otázku. :-)

i devátá kost nalezena, můžu jít spát :-) sice mam i těch předešlých 8, ale tak pro sichra najdu i ty zbývající dvě, kdybych něco neměl dobře :-D

Ještě, že se při změně nicku změní i jméno u starších článků, jinak bychom hledali článek od Gooffyho. :-D

Jo,jo, tady jsem šla najisto, moc dobře si pamatuju na to tóčo s holkou, zaplaťpánbůh, že to Romana neodradilo. To bychom o moc přišli. :-)

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.