Soutěž o seriál BONES na DVD

Komentáře k článku: Soutěž o seriál BONES na DVD

Odkaz na příspěvek Příspěvek od janaV vložený před 15 lety

Re:

No jistě, protože zítra je na to času až do půl noci a když to uslyšíte několikrát určitě tu pasáž najdete. Navíc jako v každé detektivce je třeba zapojit „šedé buňky“ a co nevím si domyslím ;-) Právě tohle je asi cílem, abychom se věnovali všem oblastem, i tomu co nám moc nejde, nebo ne… Držím palce všem, moje kostičky už jsou odeslány.

Re: Re:

..tak díky za podporu, já po dnešku asi vyčerpala ty šedé buňky, třeba se do zítra vzpamatují! když nenajdu kost, tak nemusí ani odpovídat na otázku? a bude to platné, když ostatní mám všechno?

panebože, já si celou dobu říkám, že snad nejsem blbec, a furt nechápu proč ta kost neni u toho slovíčka…a pak mi došlo to „skoro“ v otázce :-D achjo, už jsem moh čtvrt hodiny spát.

0.24 máááám jíííí! olééé dobrou noc!

Odkaz na příspěvek Příspěvek od Johnnie vložený před 15 lety

panebože, já si celou dobu říkám, že snad nejsem blbec, a furt nechápu proč ta kost neni u toho slovíčka…a pak mi došlo to „skoro“ v otázce :-D achjo, už jsem moh čtvrt hodiny spát.

Re:

..úplně stejný problém, to bylo to Markovo …kost je skoro vaše! Ten se musí 10 dnů bavit! :-)

Listening neni moje nejoblibenejsi disciplina, ale mam to. Kdybych mel to promo na videu, tak uz mam prosoupanou pasku, kolikrat jsem to projel dokola :-)

no, přiznám se, že mi pomohl tentokrát svět internetu, listening je moje slabá stránka…
Ale Marek má skutečně smysl pro humor, taky už jsem myslela, že jsem blbá, slůvko jsem měla a kost nikde, ah jo… Jdu spát, za chvíli vstávám do práce!

Teda jestli je to to co si myslím, tak jsem se právě smíchy počú…
:-D :-D :-D

příloha

jak jsem si oddechla, že mám hotovo, ale nejtežší úkol zřejmě bude odeslat ty kosti přílohou, nechce mi to totiž brát celou složku najednou, ale jen kost za kostí.přece nebudu posílat 10 příloh?!.určitě to jde jinak.Nevíte někdo,co s tím?

Good one! Tak mimo toho, že jsem totálně pohořela u 6. otázky a nemám kostičku, tak všechno snad OK :-) Marku díky, tuhle soutěž jsem se opravdu mooooc bavila

Tak odesláno kromě poslední kostičky. Moc pěkná soutěž Marku!:-)

Tak na tohle nemam čas, pochybuju, že mě zákazník nebo a DPHčkovej berňák uzná, že jsem hledala kost. Proboha co to je SKORO, stejně jako u první otázky slovo mám a myslím si, že správné, kost ne, kašlu na to. Posílám písemné odpovědi bez kostí.

Jinak dobré otázky, pěkně jsem si procvičila angličtinu :-), ale hledání kostí přenechám těm co se tomu můžou věnovat. :-)

P.S. Budu tě Marku vděčná, když pak vysvětlíš kde ta kost u 1. a 10. otázky byla. :-)

Tak a je odesláno. Super soutěž, skvěle jsem se pobavila!

Tak z této soutěže mám hodně zážitků. Zvlášť když jsem se v neděli měla učit na pondělí na zkoušku a místo toho jsem dvě hodiny přeměňovala slovíčka :-D Nakonec to ale oboje dobře dopadlo :-)

Odpoved slysim, ale ne a ne najit tu posledni kost. Kdybych tak vedela, co znamena Markovo „skoro“. Ach jo.

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.