Soutěž o seriál BONES na DVD

Komentáře k článku: Soutěž o seriál BONES na DVD

Odkaz na příspěvek Příspěvek od georgia vložený před 15 lety

Re:

Také mi to nejde poslat.

Re: Re:

To je divné, mě to šlo bez problémů..

a to když tam zadám to slovo, tak mi hned naskočí kost?

Se teď půjdu odstřelit sama sebe. Já tu kost našla!!! Po odeslání odpovědí. a úplnou náhodou. Když už jsem ji nehledala. No neva, do losování se snad vejdu.

10 kostí a 10 odpovedí odoslaných. Škoda že táto súťaž končí.Dobre som sa pri nej bavil.Nevadilo by mi ak by mala 100 kostí a 100 otázok.

Odkaz na příspěvek Příspěvek od sacco vložený před 15 lety

10 kostí a 10 odpovedí odoslaných. Škoda že táto súťaž končí.Dobre som sa pri nej bavil.Nevadilo by mi ak by mala 100 kostí a 100 otázok.

Re:

Nebojte, budou další soutěže… :-)

Ta poslední je hodně těžká :-(

Tak už jsem také odeslala řešení soutěžních úkolů (snad i s kostmi). Do zítřka budu pořádně napnutá, na koho se usměje štěstí. Díky za tuto pěknou soutěž a zajímavé úkoly. Doufám, že se zase brzy objeví nějaké další pátrání a soutěžení. Držím palce všem soutěžícím a děkuji nadšeným tvůrcům HFE. :-)

Dovíme se výsledek soutěže ještě dnes (třeba o půlnoci), nebo můžu jít klidně spát a podívat se zítra přes den?:-D

Tak už i já mám odesláno, akorát jsem teda nenašla tu poslední kostičku, ale o odpověď jsem se pokusila (zřejmě ale nebude 100% dobře :-D )

Odkaz na příspěvek Příspěvek od sacco vložený před 15 lety

Re:

Jéé, 100 kostí a 100 otázek bych brala hned. Hrozně mě to hledání bavilo. Bude mi to chybět. :-)

Odkaz na příspěvek Příspěvek od lidunkab vložený před 15 lety

a to když tam zadám to slovo, tak mi hned naskočí kost?

Re:

nee…

Tý jo!! tak konečně ji mám!!! obrovská radost, zvlášť když to byla moje vstupenka do finále :-) Ani už jsem nečekala, že tu poslední kost najdu!
Marku díky! Nejlepší soutěž, jakou jsem tu zažila!! Každý den to napětí, jestli se kost objeví nebo ne. Super a děkujeme, určitě jsme se všichni pobavili a dnes i potrápili :-)

Odkaz na příspěvek Příspěvek od georgia vložený před 15 lety

Se teď půjdu odstřelit sama sebe. Já tu kost našla!!! Po odeslání odpovědí. a úplnou náhodou. Když už jsem ji nehledala. No neva, do losování se snad vejdu.

Re:

já bych se nestřílela – vyhrát můžete i tak, to už jedna kostička neovlivní – tedy záleží na správnosti ostatních odpovědí, ale to jste určitě zvládla :)

Odkaz na příspěvek Příspěvek od Janinka vložený před 15 lety

Tý jo!! tak konečně ji mám!!! obrovská radost, zvlášť když to byla moje vstupenka do finále :-) Ani už jsem nečekala, že tu poslední kost najdu!
Marku díky! Nejlepší soutěž, jakou jsem tu zažila!! Každý den to napětí, jestli se kost objeví nebo ne. Super a děkujeme, určitě jsme se všichni pobavili a dnes i potrápili :-)

Re:

to já se trápila v sobotu – a úplně zbytečně, kostička se neobjevila :(

Odkaz na příspěvek Příspěvek od kajma vložený před 15 lety

Re:

to já se trápila v sobotu – a úplně zbytečně, kostička se neobjevila :(

Re: Re:

no, já právě v sobotu úplně zapomněla na otázku… :-) :-(

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.