Soutěž o seriál BONES na DVD

Komentáře k článku: Soutěž o seriál BONES na DVD

hm, bohuzel jsem to nejak vcera nevychytala :-(

Já jsem kostičku našla. Vzdala jsem to až potom, co jsem hodinu psala odpovědi do mailu a pak mi to vyletělo. Už jsem nenašla sílu to zopakovat :-(

Odkaz na příspěvek Příspěvek od Lidka vložený před 15 lety

Já jsem kostičku našla. Vzdala jsem to až potom, co jsem hodinu psala odpovědi do mailu a pak mi to vyletělo. Už jsem nenašla sílu to zopakovat :-(

Re:

Nééé, Eowyn, tobě jsem přála výhru nejvíce ze všech sympatických lidiček!!!
Takže jsi se nakonec nezúčastnila?
Ach jo, také občas zápolím s programy a vrtochy počítače, to je mi líto. Ale určitě se sejdeme u další soutěže a to by v tom byl čert, abys za ty tři roky, kdy se poctivě zúčastníš , také něco nevyhrála. Budu ti držet pěsti do dalších soutěží. Vím, jak ti je, také jsem poslední kostičku obrečela.
Těším se ale na vyhlášení a výherci přeji skvělé zážitky.

Re: Re:

..anebo zadáte nejdřív jako já cups a pak hledáte mezi nádobím:)

Teda – já už jsem netrpělivá. Pořád tu stepuju, čekám, kdy bude vyhlášení a ono nic. To nás pěkně napínáte. Každopádně se přidávám ke všem tady – děkuju moc za skvělou soutěž – jsem tu docela nováček a stále nestíhám vycházet z úžasu – celé tyhle stránky jsou prostě geniální.

Já to také kontroluji od rána a pořád nic.

Marek má pracovní den a myslím, že dost zaneprázdněný, vydržte, koukněte spíše večer, určitě nezklame, ale musíme respektovat jeho čas. Tím je to napínavější a je více času na těšení. :-D

Aj ja cakam a cakam :-D ale popri tom aspon nakukam na frazove slovesa :-)

Ta soutež byla naprosto skvělá. I když asi nevyhraji, tak jsem si to moc užila. Člověk se každý den těšil na nové otázky a kosti. Bude mi to chybět. Díky moc, opravdu skvěle promyšlená soutěž.

jéé to čekání je hrozné, radši bych hledala zase nějakou kost! :-)

Vyhodnocení

Vyhlášení vítěze / vítězů už visí na hlavní stránce.

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.