The Legend of the Apache Gold

Ta větev měla spadnout do řeky… pak už tam není. Když jsi to napsal poprvé, nenapsalo to, že tam ta větev spadla? A jaký příkaz jsi napsal? Cut the branch? A máš čím ji useknout? Mělo by to jít tomahawkem.

Ano, pravda je, že mi to napsalo něco jako, že ta větev spadla do řeky, jenže když jsem slezl z toho stromu, tak se nic nezměnilo, pořád bylo v tom “hlavním okně” napsáno, že vidí lano na větvi toho stromu, a když jsem zkoušel examine the river, tak říkal, že rychle teče, když go into the river (nebo tak něco), tak zase řekl, že radši ne, že neumí plavat.

nojo, ale to je jiná větev. Na jedné visí lano, druhá, dlouhá tenká větev, ta už je useknutá a někam uplavala. Musíš najít na řece to místa, kam uplavala a tam ji vylovit.

A pomocí jakého příkazu? Zkoušel jsem: go closer to the river, examine the river, examine the rapids, find the branch that you cut off, look into the river, look to the river, look in the river, go past the river, go along the river, go on the other side of the river, find the place where the branch fell a nic :-(

Odkaz na příspěvek Příspěvek od Daniel Müller vložený před 12 lety

A pomocí jakého příkazu? Zkoušel jsem: go closer to the river, examine the river, examine the rapids, find the branch that you cut off, look into the river, look to the river, look in the river, go past the river, go along the river, go on the other side of the river, find the place where the branch fell a nic :-(

musíš najít to místo na řece, jako lokaci na mapě. Ta už uplavala kdoví kam. Budeš se muset zase trochu projet…

Poslední dotaz sem by přidán naposledy před rokem, ale i tak doufám, že mi někdo poradí :) Zasekla jsem se u malého ohýnku v noci, oheň kouří, mám provést rituál. Vím, jak má vypadat – podle knížky. Ale u posledního kroku nevím, jak zamávat hůlkou. “Wave with stick” ani “wave stick” (na to odpovídá “I don't understand”) ani dokonce “ripple/billow with stick” nezná a mě už nenapadá, jaký příkaz dát. Poradíte prosím? Předem děkuji :)

jo, myslím, že tam byla nějaká chybka… zkuste WAVE IT.

Odkaz na příspěvek Příspěvek od Marek Vít vložený před 11 lety

jo, myslím, že tam byla nějaká chybka… zkuste WAVE IT.

Moc děkuji, vymýšlela jsem kde co a tohle mě nenapadlo. Už mám poklad, děkuji :-)

Odkaz na příspěvek Příspěvek od Mummy vložený před 11 lety

Moc děkuji, vymýšlela jsem kde co a tohle mě nenapadlo. Už mám poklad, děkuji :-)

Super. Já vůbec nechápu, jak tato chyba vznikla… zájmeno vždy něco nahrazuje, normálně ve hře nahrazuje vždy poslední použité podstatné jméno, nebo podstatné jméno vycházející z kontextu (např. z předchozí věty apod-). Nechápu, proč to tady počítač nebere napsané plným slovem ale pouze zájmenem.

Odkaz na příspěvek Příspěvek od Marek Vít vložený před 11 lety

Super. Já vůbec nechápu, jak tato chyba vznikla… zájmeno vždy něco nahrazuje, normálně ve hře nahrazuje vždy poslední použité podstatné jméno, nebo podstatné jméno vycházející z kontextu (např. z předchozí věty apod-). Nechápu, proč to tady počítač nebere napsané plným slovem ale pouze zájmenem.

Možná to bylo schválně, aby hráč postupoval přesně podle návodu v knize: Flick the stick then give it waves, then see how the smoke behaves. Já udělala chybu v tom, že jsem pak zadala pokyn flick the stick and wave with it. Napsal, že nerozumí, proto jsem to rozdělila do dou vět – a tím jsem se zasekla. Kdybych to napsala bez with prošla bych tím v pohodě. Děkuji – za radu i za hru, byla zábavná a naučila jsem s spoustu nových slovíček (zejm. flick, které jsem do té doby znala jen jako frázové sloveso flick over).

Help. Nemůžu opravit distiller. Používám peace pipe, ale asi používám špatný výraz. Insert the peace pipe in the distiller, put the peace pipe into the distiller. Už nevím.:-8

Ahoj, potrebujem pomoc. Orol ma stále okráda a viem že mám použiť repellent len neviem ako. vždy keď mu poviem nech ho použije ho len otvorí a potom ho zavrie lebo mu smrdí… pomoc prosím :(

Odkaz na příspěvek Příspěvek od ninpra010 vložený před 9 lety

Ahoj, potrebujem pomoc. Orol ma stále okráda a viem že mám použiť repellent len neviem ako. vždy keď mu poviem nech ho použije ho len otvorí a potom ho zavrie lebo mu smrdí… pomoc prosím :(

Musíte za orlem na skálu.

Ahoj, potřebuju se zeptat. Četla jsem tady, že si u Jakea mužu sehnat lahev ale at jsem skušela co jsem skoušela nemohla jsem najít nějaké sloveso nebo co mu mám říct :-(.A Ještě něco mám si tu lahev vzít v saloon či ve store?

Odkaz na příspěvek Příspěvek od Habibty05 vložený před 8 lety

Ahoj, potřebuju se zeptat. Četla jsem tady, že si u Jakea mužu sehnat lahev ale at jsem skušela co jsem skoušela nemohla jsem najít nějaké sloveso nebo co mu mám říct :-(.A Ještě něco mám si tu lahev vzít v saloon či ve store?

už vim :-8

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.