Už nevím, jak jinak říct duchovi to slovo, pořád to nejde, žádný efekt…
*Tak už nic…a přísahala bych, že už jsem to použila několikrát předtím…:)
Už nevím, jak jinak říct duchovi to slovo, pořád to nejde, žádný efekt…
*Tak už nic…a přísahala bych, že už jsem to použila několikrát předtím…:)
Ahoj vsichni. Zatim jen 65%. Prosim o pomoc. Shanim ten repelent. Nemohu najit toho doktora. Nevim s kym popovidat, nebo jak dostat ten repelent. Diky za radu.
Nejak jsem prehledl, ze muzu ve meste na zapad. Muj dotaz uz tedy neni
aktualni. Hraji cely den a moc by mne mrzelo, kdyby to dnes nedopadlo. Ted
hledam spravne slovo jak wake up junior
Koncim na 71%. Jsem u Cowhanda, kterej spi. Mam liker, ale na wake up se probudi a hned pokracuje ve spani. Rad bych mu dal liker i kdyz by mu prospela abstinence. Poradte prosim.
zkuste nakopnout…
Diky nasel jsem to jiz ve foru, ale kopal jsem do neho krumpacem, pak jsem si vzpomnel na fotbal a uz mam knihu.
Krumpáčem? Chudák ožrala…
Super hra. Celou noc jsem ze spani mluvil anglicky. Rano jsem dostal vytouzeny kod. Je to jiz po 10 idianech muj druhy. Sice nevim, co s nim a proc si ho psat, ale tesim se, az dosahnu na treti kod v dalsi hre. Hodne stesti vsem a autorum velke DIKY.
Ten kód byl potřeba do soutěží, které byly s každou hrou vyhlášené. Ti, kdo se identifikovali kódem z konce hry, byli zařazeni do slosování o ceny.
Se SEABASE DELTA, kterou bych rád v průběhu října vypustil do světa, bude také spojená soutěž. Tam ten kód určitě budete moci použít.
Hra je jinak téměř dokončená, zbývá doladit a je ready to go.
Ten indián v teepee si zpiva?? Jak to zjistim? Zvuk me u toho zadny
nejde!!
Je to tam napsané. Musíte zkoumat okolí, když vidíte indiána, napište EXAMINE THE INDIAN. Něco vám to napíše ( v tomto případě to, že si zpívá písničku). Pak musíte reagovat na tuto novou hlášku a napsat např. LISTEN TO THE SONG.
Je to textová hra, je tedy důležité pečlivě číst a reagovat na to, co Vám počítač napíše.
Dobrý den.
Tak stále brouzdám kolem totemu a nevím jak dál. Mám ubohých 17%. Nemůžu
sundat tu věc z totemu (jak). Nevím k čemu je barel (mám víko),
spirituální předměty (nejdou sebrat), kapradina nebo co to je(jak
získat-zda ji budu vůbec potřebovat) nebo jak dostat koně z ohrady.Neměl
by jste tam nějakou nápovědu? Snažil jsem se číst tuto diskuzi,ale je tu
toho moc. Ti lidé jsou úplně někde výš než já.
Nyní se pokuste nějak dostat pryč z Apačského teritoria.
Už jsem zjistil k čemu je víko. Takže jsem konečně ve městě. Zítra
na to mrknu a snad to půjde. Díky moc
Jel sem na koni, skocil na me ze zadu indian a dal mi ranu do hlavy a ted
jsem nekde ve tme. Co dal?
Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.
Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.