Natankovat za 10 euro

Ahoj všem.
V Řecku na benzínových stanicích často tankování provádí zaměstnanec pumpy, aniž by řidič musel vystupovat z auta jak je u nás zvykem. Můžete mi prosím poradit jak správně přeložit větu níže?

Věta:
Chtěl bych prosím natankovat za 10 euro.

Můj pokus.
I would like to refuel for 10 Euro please.

Je to takto použitelné?
Děkuji Vám za pomoc.

Your version “for 10 euros” would be understood, but in proper English you should say Please put in 10 euros' worth of petrol (případně diesel). You can also just say please put in 10 euros of petrol / diesel. (The Greek petrol pump attendant won't understand “worth” either.)

They bought two hundred pounds' worth of equipment. Koupili zařízení v ceně (hodnotě) dvou set liber (Slovíčko WORTH)

worth [wɜːθ] Zájmeno

• sth v hodnotě čeho, za kolik (určité množství něčeho) 5 dollars worth of chips – chipsy za 5 dolarů
  • sth worth of sth co na jak dlouho zásoba ap. a week's worth of food – zásoba jídla na týden (Seznam)

Požár hospodářské budovy v obci Vyšní Lhoty způsobil škodu za sto tisíc korun – … caused 100,000 crowns' worth of damage

Odkaz na příspěvek Příspěvek od DesperateDan vložený před 5 lety

Your version “for 10 euros” would be understood, but in proper English you should say Please put in 10 euros' worth of petrol (případně diesel). You can also just say please put in 10 euros of petrol / diesel. (The Greek petrol pump attendant won't understand “worth” either.)

They bought two hundred pounds' worth of equipment. Koupili zařízení v ceně (hodnotě) dvou set liber (Slovíčko WORTH)

worth [wɜːθ] Zájmeno

• sth v hodnotě čeho, za kolik (určité množství něčeho) 5 dollars worth of chips – chipsy za 5 dolarů
  • sth worth of sth co na jak dlouho zásoba ap. a week's worth of food – zásoba jídla na týden (Seznam)

Požár hospodářské budovy v obci Vyšní Lhoty způsobil škodu za sto tisíc korun – … caused 100,000 crowns' worth of damage

Perfektní vysvětlení se vším vsudy. Moc mic diky Dane za pomoc.

Odkaz na příspěvek Příspěvek od AnAnalogGuyInADigitalWorld vložený před 5 lety

https://www.youtube.com/watch?…

Skvělé, diky moc za příspěvek. Aby mi něco neuniklo, dal jsem na kanále odběr.

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.