"demotivovaní" spolužáci v jazykovce

tethalko já myslím, že jsi udělala moc dobře

Držím palce!

Tohle je vážně těžké. Dosavadní postup v jednání s JŠ je v pořádku, přesto bych se ve vypjaté situaci klidně ozval zařváním „neruš“! Na hrubý pytel, hrubá záplata …

Nojo, jenomže to by se mohlo „záplatovat“ navzájem pořád dokola…

Po více jak třech týdnech hlásím pokrok. Lektor všem opakovaně vysvětluje, že bez učebnice to nepůjde, a občas je tak „drsný“, že pracuju jen já, co učebnici mám, a pokud se objeví ty vyrušovací trapárny, co jsem popisovala dříve, tak už na to taky reaguje a dává najevo, že to je nepatřičné. Fakt je, že to má ten efekt, že kurz o pěti lidech se pomalu, ale jistě mění v mou privátní výuku (včera to tak bylo cca polovinu hodiny, než se dostavil další). Ovšem náprava „chvíli“ trvala a bylo za ní mé úsilí spočívající ve vytrvalé komunikaci s jazykovkou. Škoda, že jsem to nezačala řešit dřív, ale kurz je v půlce, tak to i tak stálo za to.

Trošku tady budu za Brouka Pytlíka, ale co jiného jsem psal na straně 3… udělat z nich křoví což je vystrnadí a máte z toho individuálku za cenu kursu..

To Melychar: já je přece ale nemusím vystrnaďovat, ono stačí, když lektor trochu zvedne laťku :-)

Hurá, tak aspoň něco :-)

To Geo: už se to „zvrhlo“ v privátní lekce :-)

Za tu cenu, no neberte to… :-)

:-D bezva, nás začínalo ve skupině 7 a teď chodím převážně sama, výjimečně ještě jedna, ostatní postupně odpadli…

A kam chodíte? Já chci taky takovou skupinu :-)!
Nás je ve skupině maximální počet (15) a většinou chodí všichni a je to fakt hodně, protože je to konverzace :-(. Lektor výborný, studenti taky, ale je nás prostě moc.

Má to jednu nevýhodu – příští rok nemám s kým pokračovat a budu si muset koupi soukromé hodiny – nevýhoda malého městečka…

Neboj, přes prázdniny zas udělají spoustu předsevzetí jak od září na tu angličtinu už opravdu sednou – to až budou na dovolené ukazovat prstem na zmrzlinu a říkat k tomu plynulé ééé :-D :-D
1.září Vás sice bude 10, ale od ledna máš zase individuálku… 8-)

:-D melychare melychare do roka a do dne… (nebo to byl Lomikar?) 8-)

po téměř ukončeném školním roce učení mě chytá panika, kolik toho neumím… na začátku jsem si říkala, až budu mít první rok za sebou, tak už budu něco umět – tak něco už umím, ale…

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.