tethalko já myslím, že jsi udělala moc dobře
tethalko já myslím, že jsi udělala moc dobře
Držím palce!
Tohle je vážně těžké. Dosavadní postup v jednání s JŠ je v pořádku, přesto bych se ve vypjaté situaci klidně ozval zařváním „neruš“! Na hrubý pytel, hrubá záplata …
Nojo, jenomže to by se mohlo „záplatovat“ navzájem pořád dokola…
Po více jak třech týdnech hlásím pokrok. Lektor všem opakovaně vysvětluje, že bez učebnice to nepůjde, a občas je tak „drsný“, že pracuju jen já, co učebnici mám, a pokud se objeví ty vyrušovací trapárny, co jsem popisovala dříve, tak už na to taky reaguje a dává najevo, že to je nepatřičné. Fakt je, že to má ten efekt, že kurz o pěti lidech se pomalu, ale jistě mění v mou privátní výuku (včera to tak bylo cca polovinu hodiny, než se dostavil další). Ovšem náprava „chvíli“ trvala a bylo za ní mé úsilí spočívající ve vytrvalé komunikaci s jazykovkou. Škoda, že jsem to nezačala řešit dřív, ale kurz je v půlce, tak to i tak stálo za to.
Trošku tady budu za Brouka Pytlíka, ale co jiného jsem psal na straně 3… udělat z nich křoví což je vystrnadí a máte z toho individuálku za cenu kursu..
To Melychar: já je přece ale nemusím vystrnaďovat, ono stačí, když
lektor trochu zvedne laťku
Hurá, tak aspoň něco
To Geo: už se to „zvrhlo“ v privátní lekce
Za tu cenu, no neberte to…
bezva, nás
začínalo ve skupině 7 a teď chodím převážně sama, výjimečně ještě
jedna, ostatní postupně odpadli…
A kam chodíte? Já chci taky takovou skupinu !
Nás je ve skupině maximální počet (15) a většinou chodí všichni a je to
fakt hodně, protože je to konverzace . Lektor výborný,
studenti taky, ale je nás prostě moc.
Má to jednu nevýhodu – příští rok nemám s kým pokračovat a budu si muset koupi soukromé hodiny – nevýhoda malého městečka…
Neboj, přes prázdniny zas udělají spoustu předsevzetí jak od září na
tu angličtinu už opravdu sednou – to až budou na dovolené ukazovat prstem
na zmrzlinu a říkat k tomu plynulé ééé
1.září Vás sice bude 10, ale od ledna máš zase individuálku…
melychare
melychare do roka a do dne… (nebo to byl Lomikar?)
po téměř ukončeném školním roce učení mě chytá panika, kolik toho neumím… na začátku jsem si říkala, až budu mít první rok za sebou, tak už budu něco umět – tak něco už umím, ale…
Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.
Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.