Soutěž o seriál BONES na DVD

Komentáře k článku: Soutěž o seriál BONES na DVD

V neděli se nepracuje? No je vidět, že každý žijeme v jiném světě. :-) Takže využívám druhé chybějí kosti a jdu pracovat.

Odkaz na příspěvek Příspěvek od Lioness vložený před 15 lety

V neděli se nepracuje? No je vidět, že každý žijeme v jiném světě. :-) Takže využívám druhé chybějí kosti a jdu pracovat.

Re:

Oprava: Chtěla jsem tomu věnovat alespoň těch 5 minut jako vždy a alespoň si zodpovědět otázku a nějakým nedopatřením jsem se strefila.

Odkaz na příspěvek Příspěvek od Lioness vložený před 15 lety

Re:

Oprava: Chtěla jsem tomu věnovat alespoň těch 5 minut jako vždy a alespoň si zodpovědět otázku a nějakým nedopatřením jsem se strefila.

Re: Re:

Tak teď už jdu fakt pracovat.

závidím :-) jelikoz jsem ja ani po 2 hodinach usilovne prace kustku neobjevila

Pátá kost mi dala opravdu zabrat přes tři hodiny…dnes jsem měla štěstí:-)Jupííí!

ž

Ach jáj, mám tri cesty ale kosť nie. Takže 6.kosť nebudem mať.

Odkaz na příspěvek Příspěvek od Barunka159 vložený před 15 lety

závidím :-) jelikoz jsem ja ani po 2 hodinach usilovne prace kustku neobjevila

Re:

tak to jsem dva :D měl jsem 4 cesty, kterými jsem mohl dané slovo najít, ale ani za Boha jsem se nestrefil v žádné z těch čtyř možností

Odkaz na příspěvek Příspěvek od Vonty vložený před 15 lety

Re:

tak to jsem dva :D měl jsem 4 cesty, kterými jsem mohl dané slovo najít, ale ani za Boha jsem se nestrefil v žádné z těch čtyř možností

Re: Re:

tak to jaa jich mam vic tech cest ale i presto se ne a ne strefit do toho spravného slova :-(

Tak mi to nedalo a dnes jsem na to opět mrkla a heleme se – kost:-) Well, you have to think outside the box sometimes!

V průběhu kroků mám měnit i N?

Odkaz na příspěvek Příspěvek od SimiKuku vložený před 15 lety

V průběhu kroků mám měnit i N?

Re:

samozřejmě můžete, může to být nutné…

Cest už bych měla několik, ale tu kost ne a ne najít =/

Celý den v pr… a to u nás svítilo sluníčko. Ale mám to! Doufám , že příští úkoly zvládnu aniž bych si musela brát dovolenou :-D

Odkaz na příspěvek Příspěvek od AdrianaXXX vložený před 15 lety

ž

Ach jáj, mám tri cesty ale kosť nie. Takže 6.kosť nebudem mať.

Re: ž

..ale budete, nevzdávejte to!

Tak to já mám už šest cest, teď sedím nad sedmou a dumám…

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.